Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
slow connection
#1
i dont know if its me but its taking a while to get messages up TT
DOC398
VIN#3484
Tourettes Tutor
I have the X factor
Reply
#2
me too! All day. Takes up to 3 minutes to load a page.
Reply
#3
ditto :oops: :oops:
-------------------------
- Dave Smith

VIN: #00944 DOC: #535
VIN: #03193
Reply
#4
Perhaps a backup or some maintaince of the server is being done which might explain the slow connection. I experienced it too...
Regards,

Chris Hawes
DOC 138
Vin 5255 Grey, 5-speed
Reply
#5
I 'think' it was a problem with the Lycos server, as I was unable to access any Lycos based stuff over the last day or so.
Chris
Membership Secretary DOC UK
2018's DeLorean event: http://deloreans.co.uk/forum/showthread.php?tid=5715
VIN#15768 Ex VIN#4584 1972 Bond Bug.
Reply
#6
well it seems ok now Big Grin TT
DOC398
VIN#3484
Tourettes Tutor
I have the X factor
Reply
#7
me to page loads slowly ,no probs with oher web pages
cheers tracey
vin 6484
rhd
(marty)
doc 421
Delorean Dream within a Dream
roll on eurotec 2009 love you all
[Image: covercarpics034.jpg]

[Image: mybanner48c1296704f7enw1.jpg]
Reply
#8
My connection is still up the left
Follow my Restoration Progress at http://www.project2456.co.uk
VIN 2456, 2835
DOC 621
Reply
#9
I had trouble the last 3 days, frist time loging on now!
Neal Barclay
Former Delorean Employee
DOC 324/Clock no.1804


[Image: DSC_0112-1.jpg]
Live the Dream today, Because I did it yesterday.
Reply
#10
The website is up and running flat out again!!
Follow my Restoration Progress at http://www.project2456.co.uk
VIN 2456, 2835
DOC 621
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)