The DeLorean Owners Club UK Forum

Full Version: 3 - Electrical
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

3 - Electrical

Sub Forums:

Pages: 1 2 3 4 5 6

Threads

  1. Bracket under dash (3 Replies)
  2. Fitting Hellas (29 Replies)
  3. Directional indicator on cluster not working.... (2 Replies)
  4. Speedometer strangeness (2 Replies)
  5. New battery but now no power! (12 Replies)
  6. Tachometer not working. Steps to diagnose? (3 Replies)
  7. Temperature gauge not working - NOW FIXED (6 Replies)
  8. 102684 Vacuum advance unit (0 Replies)
  9. Incorrect headlight wiring & melted fuse (5 Replies)
  10. Radio and cassette static.... (5 Replies)
  11. What is this ground cable for?? (3 Replies)
  12. Temp gauge - is this the sender?? (13 Replies)
  13. H4 headlight bulb recommendations? (2 Replies)
  14. Rectifier diodes for fog light conversion (13 Replies)
  15. Ducellier Alternator (8 Replies)
  16. Window Regulator issues - any ideas? (7 Replies)
  17. Fuel gauge is pointing down no matter what (9 Replies)
  18. Craig Radio repair (8 Replies)
  19. Craig aux port - anyone tried? (3 Replies)
  20. Distributor cap orientation? (3 Replies)
  21. Distributor cap clip screws? (0 Replies)
  22. Rotor arm definitely needs a change! (2 Replies)
  23. Window washer motor (4 Replies)
  24. Inertia Switch bypassed, should I replace (4 Replies)
  25. No power to starter (2 Replies)
  26. Possible ground short??? (3 Replies)
  27. ASI Radio PCB and potentiometer (0 Replies)
  28. Interior light diodes (1 Reply)
  29. Alternator - Modern Cross Reference (9 Replies)
  30. Full Throttle Microswitch (1 Reply)
  31. Ignition switch-cheap replacement! (4 Replies)
  32. Plug Lead (14 Replies)
  33. Dipped headlights deciding not to work! (2 Replies)
  34. Adding a high level brake light (5 Replies)
  35. LED friendly Flasher Relay and Capacitor (6 Replies)
  36. Mode switch - 'heater' - no. 10 fuse blows (3 Replies)
  37. It's raining - no start! 21 Oct - aarrggh (4 Replies)
  38. Car started then stalled, wouldn't restart (3 Replies)
  39. Binacle lights not working, hot rheostat (12 Replies)
  40. ignition barrel problem (1 Reply)
  41. Instrument cluster 16pin plug/connector replacement? (0 Replies)
  42. Speedo going a little crazy (9 Replies)
  43. Hella vs Valeo (17 Replies)
  44. Window motor fitting hell (9 Replies)
  45. No interoir lights (5 Replies)
  46. Craig radio - alternative options (2 Replies)
  47. Delorean won't start (13 Replies)
  48. Rev counter duff, talk of replacing a processor? (2 Replies)
  49. Fitting seperate rear fog light. Need spare switches as well (17 Replies)
  50. What's going on here then?............ Relays and Loom (3 Replies)
Pages: 1 2 3 4 5 6